infobia

Ultimele Jocuri Adaugate:
spaceworms.jpg Spaceworms

Spaceworms este jocul ce te tine lipit de monitor, din ce in ce mai dificil de la un nivel la altul te face sa iti doresti sa ajungi cat mai departe si sa te lauzi in fata prietenilor incapabili sa il joace. Obiectlu jocului: fereste-te de celelalte bile negre, foloseste miscari bruste pentru a pacali celelalte bile si odata adunate toate intr-un grup le poti tine la distanta prin miscarea de rotatie.

jewel_quest.jpg Jewel Quest

Jocul este simplu, construiti linii de cate 3 bijuterii de acelasi fel pe orizontala sau verticala. Dupa ce ati realizat linii pe toata suprafata de joc sunteti automat propulsat la nivelul urmator.

net_blazer.jpg Net Blazer

Sunteti fani ai basketului, aveti o indemanare de invidiat cand e vorba de aruncari la cos? Daca da, atunci incercati Net Blazer, un joc ce va testeaza coordonarea si precizia. Folositi bara de spatiu de la tastatura pentru a fixa inaltimea si directia aruncarii.

Street_fighter.jpg Street Fighter 2

Cu siguranta toti am jucat Street Fighter pe asa zisele console Terminator. Tot ce trebuie sa stiti este ca loviturile se executa folosind tastele A, S si D.

click1 2 3 4 5 6 7 8 click
Federico.ro

© 2018 Infobia.ro - Construit de AltWeb

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker