infobia
Lista completa a taxelor, impozitelor si accizelor bisericesti 2011
spaga-popiPizza prosciutto et funghi, 15 lei, tricou “De Puta Madre”, 30 de lei, casă de piatră aprobată de Biserica Ortodoxă Română, 1.000 de lei. Cam asta e surpriza pe 2011 pe care Prefericitul Daniel și băieții din dealul Mitropoliei le-au pregătit-o enoriașilor cărora le arde de căsătorie și, mai mult decît atît, vor să o facă legal, ca să nu fie arătați cu degetul pe stradă și dați prin pene și clei de mulțimea furioasă. Suma e una modică dacă ne gîndim că la Registrul Stării Civile, se percep doar 72 de lei, maxim 100, sîmbătă, duminică și în zilele de sărbătoare, se vor tăia chitanțe sfințite și sacrificiul e pentru o cauză nobilă: Catedrala Mîntuirii Ne (...)

Cum sa folosim Xlink Kai, alternativa la Xbox Live Gold
Xbox360XlinkKai este o alternativa la XboxLIveGold prin care poti juca jocuri online gratis. Aici se gaseste o lista cu jocurile care au system link. Pentru a va conecta aveti nevoie de o placa de retea in plus sau un router, daca nu aveti niciuna dintre ele recomand alternativa cu placa de retea, este usor de configurat si e foarte iefina, circa 15ron.

La placa de retea destinata xbox360-ului trebuie setat manual ip-ul sa fie de forma 192.168.n.x iar subnet mask 255.255.255.0 .In rest nu umblati la nimic.In xbox360 ip-ul trebuie sa fie 192.168.n.x+1 , subnemt mask 255.2
(...)

Legalizarea marijuanei pe scara larga ia amploare
Maria-IoanaUn oras californian este aproape de legalizarea culturilor pe scara larga pentru producerea de marijuana. Consiliul municipal al orasului californian Oakland, din Golful San Francisco, a deschis calea legalizarii culturilor pe scara larga destinate productiei de marijuana, utilizata in California in scopuri medicale, potrivit Mediafax.

"Propunerea a fost adoptata de Consiliul municipal intr-o prima lectura, cu cinci voturi pentru, doua impotriva si o abtinere, si urmeaza sa fie examinata intr-o a doua lectura la 27 iulie", a declarat Crystal Bing, grefier la Consiliul municipal.

Bing a adaugat ca, dupa adoptarea sa definitiva, ma
(...)

Programul Campionatului Mondial de Fotbal 2010
cm-2010-logoCel mai asteptat eveniment sportiv al anului debuteaza vineri 11 iunie, pe stadionul Soccer City din Johannesburg, Africa de Sud. Competitia va dura fix o luna, finala Campionatului Mondial, avand loc pe 11 iulie, tot la Johannesburg.

Aceasta va fi cea de-a 19-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal. Pana acum, Brazilia a castigat cele mai multe Cupe Mondiale, cinci la numar, in 1958, 1962, 1970, 1994 si 2002.

Campioana en-titre, Italia, are doar patru victorii (1934, 1938, 1982 si 2006), iar organizatoarea editiei precedente, Germania, se poate lauda cu cele trei cupe castigate in 1954, 1974 si 1990.

Argentina si Ur
(...)

O reclama RCS-RDS interzisa la TV pe motiv ca inseala publicul
rcs-rdsSpotul RCS&RDS "4x4, 16 luni de servicii gratuite" a fost interzis joi de la difuzare printr-o decizie a Consiliului National al Audiovizualului, pe motiv ca informatiile pe care acesta le promoveaza pot induce in eroare publicul. Mai exact, reclama promite 16 luni de servicii gratuite, cand, de fapt, oferta este de patru luni gratuite pentru fiecare serviciu: TV, internet, telefonie fixa si mobila. Decizia CNA vine in urma unei reclamatii a Romtelecom.

Iata ce spune reclama RCS&RDS, care ruleaza pe TV din 6 aprilie:

"Un calcul corect arata ca 4x4 luni gratuite duce la cea mai buna oferta: 16 luni de servicii gratuite. Vino la se
(...)

Femeile frumoase dauneaza sanatatii barbatilor
AtractiveFemeile frumoase ar trebui sa poarte mesaje de avertizare la fel ca pachetele de tigari. La fel ca tutunul, o femeie frumoasa poate imbolnavi barbatii. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Universitatea din Valencia, conform cotidianului 20 minutos.

Femeile atragatoare pot dauna sanatatii barbatilor care le privesc. De ce? Cinci minute de admirat frumusetea unei femei creste nivelul cortizolului in organismul barbatilor, un hormon relationat cu stresul si care altereaza metabolismul celular.

Aceasta este una din concluziile studiului cercetatorilor de la Universitatea din Valencia, care, in colaborare cu Univ
(...)

click1 2 3 4 5 6 7 8 click
Federico.ro

© 2018 Infobia.ro - Construit de AltWeb

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker