infobia
Supa de cap de om pentru a vindeca nebunia, in China
supa-de-capO familie din sud-vestul Chinei a crezut ca a gasit leacul miraculos pentru a-si vindeca fiica de problemele psihice pe care le avea - supa de cap de om - dar preparatul nu a fost pe gustul justitiei.

In 2008, Lin Zongxiu, o femeie din provincia Sichuan, a auzit ca supa de cap de om ar putea sa o vindece pe fiica ei, care suferea de sapte ani de probleme psihice, scrie un cotidian regional. Impreuna cu sotul ei, Luo Tianhu, au gasit pe cineva dispus sa le faca rost de capul de om. Persoana respectiva a lovit cu putere un trecator beat de pe strada, apoi l-a decapitat. Victima avea 76 de ani.

Parintii au pregatit apoi supa, in car
(...)

Incalzirea globala este un mit
polar-bearUn grup de oameni de stiinta a publicat o carte in care sustin ca efectele incalzirii globale nu sunt atat de grave pe cat credem si ca, de exemplu, ursii polari nu sunt pe cale de disparitie si ca soarele are o contributie mai mare la incalzirea globala decat emisiile de gaze cu efect de sera, potrivit The Telegraph.

Opinia larg raspandita este ca ursii polari sunt pe cale de disparitie, din cauza topirii ghetarilor si a cresterii nivelului oceanelor. Stanley Feldman, profesor la Universitatea din Londra, si Vincent Marks, fost profesor la Universitatea din Surrey, au publicat o carte intitulata „Incalzirea globala si altele: Adevarul despr
(...)

Obama acuzat de PETA ca se poarta dur cu mustele
ObamaPETA, organizatia pentru protectia drepturilor animalelor l-a criticat dur pe presedintele Obama, dupa ce ieri, in timpul unui interviu pentru CNBC, acesta a omorat o musca.

In timp ce se afla in toiul discutiei cu John Harwood, moderatorul interviului, Obama a fost vizibil deranjat de o insecta din ordinul Dipterelor care-i dadea tarcoale. "E cea mai insistenta musca pe care am vazut-o vreodata", a declarat Harwood dupa ce Obama a omorat musca dintr-o lovitura, ca un ninja. Mandru de reflexele sale, Obama a cerut echipei de filmare sa filmeze mai de-aproape musca care zacea pe podea.

Dupa ce a lansat acuzatia, PETA a mai facut u
(...)

Povestea unui calator din Navodari
Navodari-IstambulLui Daniel Marcu îi place să meargă pe jos. Mult. Până la Istanbul! Pentru că este liber din fire, îi place să asculte de el, așa că, în februarie, a decis să străbată drumul de la Năvodari (orașul în care locuiește) până la Istanbul (orașul pe care-l consideră magic). Zis și făcut! Nu a făcut rezervări la hoteluri sau la pensiuni (fuck plans!), pe principiul „îmi place să nu știu unde ajung”, așa cum mărturisește, la finalul călătoriei inițiatice în misterele Istanbulului.

„Adevărata călătorie se face mergând pe jos”

Influențat de teoriile filosofice pe care și le-a extras din cărțile pe care le citește, din muzica pe care o ascu
(...)

Utilizarea laptop-ului provoaca infertilitate masculina
Laptop-ImpotentRolul de tatic apare in imaginatia multor tineri, care se gandesc cel mai adesea cu teama la aceasta ipostaza. Insa, utilizarea excesiva a laptopului poate bloca definitiv calea catre implinirea acestui vis - sustin cercetatorii americani, care au realizat recent un studiu pe aceasta tema la Loyola University Health System.

"Caldura generata de un laptop are un impact extrem de distructiv asupra productiei de sperma si afecteaza ireversibil calitatea acesteia" - sustine dr Suzanne Kavic, directorul departamentului de obstretica-ginecologie la universitatea americana din Chicago. Ea a prezentat o lista de recomandari pentru evitarea infertili
(...)

Chinezii au blocat importurile Renault din motive de siguranta rutiera
Laguna-RenaultAutoritatile din China au luat o decizie extrem de ciudata. Au interzis importurile anumitor modele Renault din motive de siguranta.

In vreme ce multi producatori din China incearca sa patrunda in Europa cu o multitudine de modele, marea majoritate copiate dupa modele europene de prestigiu, statul chinez a luat o decizie foarte ciudata. Practic, China a oprit temporar importul modelelor Megane, Scenic si Laguna, motivul fiind acela ca masinile nu respecta standardele de sigurata si prezinta riscuri serioase la acest capitol. Chinezii precizeaza ca decizia lor nu se bazeaza doar pe inspectia unui anumit lot, ci pe faptul ca s-au constatat ner
(...)

click3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 click
Federico.ro

© 2018 Infobia.ro - Construit de AltWeb

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker