infobia
Femeile pierd 10 luni din viata gandindu-se cu ce sa se imbrace
clothesSa-ti alegi garderoba pentru munca, pentru iesirile in oras, pentru petreceri, vacante, cocktail-uri, gimnastica si alte activitati nu e un lucru prea usor.

De cele mai multe ori e chiar un infern, ar putea confirma toate femeile din lume. Infern care ne consuma 287 de zile, petrecute doar scotocind prin garderoba. Oare merita?

Rezultatele au fost culese in urma unui sondaj realizat de compania Matalan, care a chestionat 2.491 de femei cu varste intre 16 si 60 de ani.

Sondajul a scos la iveala faptul ca o femeie petrece in medie 20 de minute pe zi gandindu-se ce sa poarte inainte de a iesi in oras, in week-end, arata Da
(...)

Independenta energetica a Europei va fi posibila in 2014
NabuccoUn moment istoric a fost marcat, ieri, la Ankara, la semnarea acordului interguvernamental pentru realizarea proiectului Nabucco, conducta prin care vor fi transportate gaze naturale extrase din Asia Centrală, prin Turcia, către Europa Centrală. Cinci țări - România, Turcia, Austria, Ungaria și Bulgaria - au semnat și Declarația politică pentru realizarea proiectului, alături de președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. La ceremonie au participat ca observatori reprezentanții Germaniei (implicată în realizarea proiectului), statelor din regiunea Caspică și Orientul Mijlociu, SUA, Federației Ruse, CE, Băncii Europene pentru Investiții (BEI) ș (...)

De la Borat la Bruno, din nou lider box-office
bruno"Bruno", cel mai nou film al lui Sacha Baron Cohen, este liderul box-office-ului american, cu incasari de 30,4 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, conform AFP.

Regizat de Larry Charles pe baza unui scenariu la care a contribuit si Sacha Baron Cohen, "Bruno" este povestea unui fashion reporter gay care si-a propus sa ajunga "cel mai celebru austriac de la Hitler incoace". Dupa "Borat", Sacha Baron Cohen se intoarce pe marile ecrane cu un nou personaj incendiar, un tanar din Austria care cauta faima in SUA. "Bruno" va avea premiera in Romania pe 31 iulie, informeaza NewsIn.

Pe locurile urmatoare se c
(...)

S-a demonstrat stiintific: Injuraturile ne scapa de durere
scream_1 Cercetatorii britanici au descoperit acest lucru dupa ce sotia unui profesor de la Universitatea Keele a dezvaluit ca folosirea unor astfel de cuvinte cand a nascut i-au redus durerile

Profesorul Stephens s-a gandit astfel sa cerceteze daca injuraturile au rol analgezic, scrie Libertatea.

Acesta a efectuat un studiu in care 40 de studenti au fost pusi sa tina o mana intr-un vas cu apa cu gheata, pana cand simt ca nu mai pot de durere, timp in care au avut libertatea sa foloseasca un vocabular necorespunzator. Cei care au urmat sfatul au stat mult mai mult timp cu mana in apa cu gheata, iar la final au declarat ca nu a fost foarte
(...)

Vesnic pe drum: De unde vin romii
tigani-mainIntr-un reportaj legat de conditia moderna a comunitatii rome din Europa, BBC a dat de urma acestui grup in nordul Indiei si a urmarit evolutia lor in istorie.

BBC prezinta o incursiune in istoria grupurilor de nomazi. Istoricii sunt de acord ca originile romilor se afla in nord-vestul Indiei si ca migratia lor spre Europa a avut loc intre secolele III si VII dupa Christos. Aceasta a fost masiva datorita conflictelor si instabilitatii din India. Ei cautau o viata mai buna in orase mari precum Teheran, Bagdad si Constantinopol.

Imigrantii indieni erau agricultori, oieri, negustori, mercenari, dar si muzicieni si animatori. Ei s-au
(...)

Cine sunt marii castigatori ai crizei economice
winnerSomaj, salarii mai mici, putere de cumparare mai mica. Sunt doar cateva din efectele crizei economice abatute asupra romanilor. Insa sunt si categorii fericite, care au reusit sa profite de pe urma acestei situatii. Avocatii, patronii de case de amanet, recuperatorii, oamenii de afaceri posesori de cash sunt adevaratii invingatori in asemenea vremuri de restriste. Se dovedeste, astfel, ca se pot scoate profituri frumoase si in vremuri de criza. Trebuie doar sa activezi intr-un domeniu "sensibil", sau sa oferi servicii adaptate perioadei.

Casele de avocatura s-au adaptat rapid si s-au orientat in special pe activitati legate de litigii, insol
(...)

click1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 click
Federico.ro

© 2018 Infobia.ro - Construit de AltWeb

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker