infobia
căutare personalizată
Legalizarea marijuanei pe scara larga ia amploare
Maria-IoanaUn oras californian este aproape de legalizarea culturilor pe scara larga pentru producerea de marijuana. Consiliul municipal al orasului californian Oakland, din Golful San Francisco, a deschis calea legalizarii culturilor pe scara larga destinate productiei de marijuana, utilizata in California in scopuri medicale, potrivit Mediafax.

"Propunerea a fost adoptata de Consiliul municipal intr-o prima lectura, cu cinci voturi pentru, doua impotriva si o abtinere, si urmeaza sa fie examinata intr-o a doua lectura la 27 iulie", a declarat Crystal Bing, grefier la Consiliul municipal.

Bing a adaugat ca, dupa adoptarea sa definitiva, ma
(...)

Programul Campionatului Mondial de Fotbal 2010
cm-2010-logoCel mai asteptat eveniment sportiv al anului debuteaza vineri 11 iunie, pe stadionul Soccer City din Johannesburg, Africa de Sud. Competitia va dura fix o luna, finala Campionatului Mondial, avand loc pe 11 iulie, tot la Johannesburg.

Aceasta va fi cea de-a 19-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal. Pana acum, Brazilia a castigat cele mai multe Cupe Mondiale, cinci la numar, in 1958, 1962, 1970, 1994 si 2002.

Campioana en-titre, Italia, are doar patru victorii (1934, 1938, 1982 si 2006), iar organizatoarea editiei precedente, Germania, se poate lauda cu cele trei cupe castigate in 1954, 1974 si 1990.

Argentina si Ur
(...)

O reclama RCS-RDS interzisa la TV pe motiv ca inseala publicul
rcs-rdsSpotul RCS&RDS "4x4, 16 luni de servicii gratuite" a fost interzis joi de la difuzare printr-o decizie a Consiliului National al Audiovizualului, pe motiv ca informatiile pe care acesta le promoveaza pot induce in eroare publicul. Mai exact, reclama promite 16 luni de servicii gratuite, cand, de fapt, oferta este de patru luni gratuite pentru fiecare serviciu: TV, internet, telefonie fixa si mobila. Decizia CNA vine in urma unei reclamatii a Romtelecom.

Iata ce spune reclama RCS&RDS, care ruleaza pe TV din 6 aprilie:

"Un calcul corect arata ca 4x4 luni gratuite duce la cea mai buna oferta: 16 luni de servicii gratuite. Vino la se
(...)

Femeile frumoase dauneaza sanatatii barbatilor
AtractiveFemeile frumoase ar trebui sa poarte mesaje de avertizare la fel ca pachetele de tigari. La fel ca tutunul, o femeie frumoasa poate imbolnavi barbatii. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetatorii de la Universitatea din Valencia, conform cotidianului 20 minutos.

Femeile atragatoare pot dauna sanatatii barbatilor care le privesc. De ce? Cinci minute de admirat frumusetea unei femei creste nivelul cortizolului in organismul barbatilor, un hormon relationat cu stresul si care altereaza metabolismul celular.

Aceasta este una din concluziile studiului cercetatorilor de la Universitatea din Valencia, care, in colaborare cu Univ
(...)

CNA a interzis spoturile Orange
ce-forma-au-dorintele-taleConsiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, interzicerea spoturilor pentru abonamentele Orange deoarece contin informatii care induc in eroare utilizatorii serviciului de telefonie mobila.

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, TVR 1, TVR 2, Prima TV, Kanal D, PRO TV, National TV, Realitatea TV difuzeaza patru spoturi la serviciul de telefonie mobila Orange in care se spune ca utilizatorii retelei pot vorbi nelimitat international la tarif national si beneficiaza de 20 de minute internationale catre retele fixe cu 2 euro pe luna.

Potrivit Consiliului Roman pentru Publicitate (RAC), afirmatia 'vorbesti nel
(...)

Sa fim mai buni - by Misu Gainusa
gainusaPregătiri de sărbătoare: ouă numărul 3 vopsite ecologic; cozonaci de cumpărat aburind în cuptoare cu microunde; sticle cu sulfiți dizolvați în vin; jugulare de miel deschise creștinește prin piețe; eternele semințe pregătite pentru așteptarea luminii cățărați???? pe garduri; popi testând: "doi, zece, doi zece!'' în stațiile divine de amplificare; babe cu coafuri inflamabile cumpărând lumânări speciale taiwaneze de nestins, până la prima boare de vânt; supermarketuri devastate de săracii români bogați; vacanțe pregătite în ospitaliera noastră țară, Bulgaria; sticluțele ardelenești pregătite de stropit fetele, obicei din păcate neimportat în aglomerările (...)

click1 2 3 4 5 6 7 8 click
Profx.ro

© 2018 Infobia.ro

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker