infobia
căutare personalizată
De la Borat la Bruno, din nou lider box-office
bruno"Bruno", cel mai nou film al lui Sacha Baron Cohen, este liderul box-office-ului american, cu incasari de 30,4 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, conform AFP.

Regizat de Larry Charles pe baza unui scenariu la care a contribuit si Sacha Baron Cohen, "Bruno" este povestea unui fashion reporter gay care si-a propus sa ajunga "cel mai celebru austriac de la Hitler incoace". Dupa "Borat", Sacha Baron Cohen se intoarce pe marile ecrane cu un nou personaj incendiar, un tanar din Austria care cauta faima in SUA. "Bruno" va avea premiera in Romania pe 31 iulie, informeaza NewsIn.

Pe locurile urmatoare se c
(...)

S-a demonstrat stiintific: Injuraturile ne scapa de durere
scream_1 Cercetatorii britanici au descoperit acest lucru dupa ce sotia unui profesor de la Universitatea Keele a dezvaluit ca folosirea unor astfel de cuvinte cand a nascut i-au redus durerile

Profesorul Stephens s-a gandit astfel sa cerceteze daca injuraturile au rol analgezic, scrie Libertatea.

Acesta a efectuat un studiu in care 40 de studenti au fost pusi sa tina o mana intr-un vas cu apa cu gheata, pana cand simt ca nu mai pot de durere, timp in care au avut libertatea sa foloseasca un vocabular necorespunzator. Cei care au urmat sfatul au stat mult mai mult timp cu mana in apa cu gheata, iar la final au declarat ca nu a fost foarte
(...)

Vesnic pe drum: De unde vin romii
tigani-mainIntr-un reportaj legat de conditia moderna a comunitatii rome din Europa, BBC a dat de urma acestui grup in nordul Indiei si a urmarit evolutia lor in istorie.

BBC prezinta o incursiune in istoria grupurilor de nomazi. Istoricii sunt de acord ca originile romilor se afla in nord-vestul Indiei si ca migratia lor spre Europa a avut loc intre secolele III si VII dupa Christos. Aceasta a fost masiva datorita conflictelor si instabilitatii din India. Ei cautau o viata mai buna in orase mari precum Teheran, Bagdad si Constantinopol.

Imigrantii indieni erau agricultori, oieri, negustori, mercenari, dar si muzicieni si animatori. Ei s-au
(...)

Cine sunt marii castigatori ai crizei economice
winnerSomaj, salarii mai mici, putere de cumparare mai mica. Sunt doar cateva din efectele crizei economice abatute asupra romanilor. Insa sunt si categorii fericite, care au reusit sa profite de pe urma acestei situatii. Avocatii, patronii de case de amanet, recuperatorii, oamenii de afaceri posesori de cash sunt adevaratii invingatori in asemenea vremuri de restriste. Se dovedeste, astfel, ca se pot scoate profituri frumoase si in vremuri de criza. Trebuie doar sa activezi intr-un domeniu "sensibil", sau sa oferi servicii adaptate perioadei.

Casele de avocatura s-au adaptat rapid si s-au orientat in special pe activitati legate de litigii, insol
(...)

Credite bancare pentru doamnele de companie
prostitute.JPGIn vremuri de criza, toate domeniile de activitate incearca sa se adapteze noilor reguli. Astfel incat, pana si cea mai veche meserie din lume, prostitutia, are nevoie de fonduri, ca sa poata supravietui. Cel putin asa se intampla in Olanda. Potrivit agentiei Reuters, consiliul capitalei olandeze isi indreapta atentia catre o problema arzatoare, dintr-unul din sectoarele economice cheie ale Amsterdam-ului: credit bancar pentru prostituatele care nu pot beneficia de aceasta facilitate. Red Light District este renumit in lumea intreaga pentru femeile expuse in vitrine, sumar imbracate, dar, in ciuda faptului ca aceasta afacere este legala, multe banci su (...)

Drama unui elev nenorocit pe viata de un profesor
grevaNici soarele arzător n-ar putea usca în aceste zile lacrimile unei familii din Medgidia care s-a hotărît, ieri, să protesteze în stradă, împotriva tergiversării actului de justiție timp de aproape un an și jumătate, față de un profesor care le-a nenorocit pe viață copilul de numai 12 ani. Sub privirile impasibile ale trecătorilor toropiți de căldură, protestatarul, Marian Ghiță, a intrat ieri, în greva foamei, în fața sediului Parchetului din Medgidia. Gestul său disperat a atras îngrijorarea cadrelor medicale. “Este hipertensiv gradul trei. Cînd a plecat de acasă avea valorile tensiunii arteriale cu mult peste limita maximă.

După ce l-a co
(...)

click1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 click
Profx.ro

© 2018 Infobia.ro

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker