infobia
căutare personalizată
Cea mai buna metoda de relaxare: Masajul cu serpi
masaj-serpiUn salon spa din Nordul Israelului ofera servicii inedite de infrumusetare clientilor sai: masajul cu serpi.

Tratamentul consta in aplicare a 6 serpi neveninosi care sa maseze muschii clientului timp de cateva minute pentru doar 70 de dolari. Centrul de infrumusetare Ada Barak foloseste serpi California si Florida King, serpi Corn si Milk pentru a realiza masajul dorit.

Politica salonului este ca atunci cand cineva are un contact fizic cu serpii, asta dupa ce reuseste sa se relaxeze, poate obtine o experienta incantatoare. De asemenea, a fost inspirata de faptul ca odata ce oamenii scapa de barieza psihica pe care si-o pun, pot
(...)

Oamenii de stiinta au descoperit electricitatea wireless
wireless-electricityCercetatorii de la TED Conference din Oxford au demonstrat ca televizoarele sau telefoanele mobile ar putea fi alimentate cu energie wireless. Era energiei fara fire a facut un pas inainte sustin cercetatorii, care cred ca aparatele electrocasnice si telefoanele mobile vor putea fi alimentate cu energie fara a mai fi nevoie de fire si cabluri. Specialistii spun ca acest lucru ar fi posibil folosind doar principii simple ale fizicii.

Directorul executiv al Witricity, Eric Giler, ca declarat ca noua tehnologie va putea in cele din urma sa inlocuiasca bateriile, dar si sursele de electricitate conventionale. Electricitatea wireless poate fi obt
(...)

Locurile unde traim: Locuim la oras, dar nu suntem oraseni
bendiksen_jakartaCe inseamna sa fii un cetatean al orasului in secolul 21? Triumful urbanului nu inseamna neaprat progres, din moment ce, chiar infipte adanc in radacinile metropolelor se ascund tenebrele ghetourilor si cartierelor de cersetori, categorie sociala, care in curand va numara 1 miliard de oameni in intreaga lume.

Incepand din 2005 si pana in 2007 fotograful Jonas Bendiksen s-a documentat despre viata cersetorilor din 4 orase de coloratura si bagaj cultural diferit: Nairobi (Kenya), Mumbai (India), Jakarta (Indonezia) si Caracas (Venezuela).

Zoom-ul sau a batut strazile favelelor innabusite de gunoaie, a deschis usile caselor de chirpi
(...)

Yahoo! si Microsoft aliati pentru a concura cu Google
microsoft_yahooMicrosoft Corp. si Yahoo! Inc. se apropie de semnarea unui acord pentru colaborarea in domeniul tehnologiei de cautare pe internet si a publicitatii, intr-o incercare de a concura cu Google Inc., informeaza Bloomberg, citat de NewsIn. Cele doua companii, care poarta discutii de cateva luni, ar putea ajunge la un acord saptamana viitoare, desi ar fi mai probabil ca parteneriatul sa fie semnat peste doua saptamani, a declarat o sursa apropiata dosarului.

Desi cele doua companii se apropie de semnarea unui acord, negocierile ar putea, totusi, sa nu fie incheiate cu succes, a mai spus sursa. Microsoft si Yahoo cauta metode pentru a concura cu Go
(...)

Femeile pierd 10 luni din viata gandindu-se cu ce sa se imbrace
clothesSa-ti alegi garderoba pentru munca, pentru iesirile in oras, pentru petreceri, vacante, cocktail-uri, gimnastica si alte activitati nu e un lucru prea usor.

De cele mai multe ori e chiar un infern, ar putea confirma toate femeile din lume. Infern care ne consuma 287 de zile, petrecute doar scotocind prin garderoba. Oare merita?

Rezultatele au fost culese in urma unui sondaj realizat de compania Matalan, care a chestionat 2.491 de femei cu varste intre 16 si 60 de ani.

Sondajul a scos la iveala faptul ca o femeie petrece in medie 20 de minute pe zi gandindu-se ce sa poarte inainte de a iesi in oras, in week-end, arata Da
(...)

Independenta energetica a Europei va fi posibila in 2014
NabuccoUn moment istoric a fost marcat, ieri, la Ankara, la semnarea acordului interguvernamental pentru realizarea proiectului Nabucco, conducta prin care vor fi transportate gaze naturale extrase din Asia Centrală, prin Turcia, către Europa Centrală. Cinci țări - România, Turcia, Austria, Ungaria și Bulgaria - au semnat și Declarația politică pentru realizarea proiectului, alături de președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. La ceremonie au participat ca observatori reprezentanții Germaniei (implicată în realizarea proiectului), statelor din regiunea Caspică și Orientul Mijlociu, SUA, Federației Ruse, CE, Băncii Europene pentru Investiții (BEI) ș (...)

click1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 click
Profx.ro

© 2018 Infobia.ro

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker