infobia
căutare personalizată
Studentii de la Spiru Haret sunt obligati sa se transfere
spiru-haretPotrivit ordonantei de urgenta adoptate miercuri in Guvern, programele de invatamant la distanta (ID) din cadrul Universitatii "Spiru Haret" se desfiinteaza. In aceste conditii, toti studentii inmatriculati in anul I la ID in perioada 2005-2008 trebuie sa se transfere la o alta forma de invatamant autorizata provizoriu sau acreditata. Nu scapa de transfer nici studentii inmatriculati in aceeasi perioada (2005-2008) la forma de invatamant cu frecventa redusa. In aceste conditii, toti studentii de la "Spiru Haret" care doresc sa ramana la aceeasi universitate vor trebui sa se transfere la zi. Alte reglementari inscrise in ordonanta de urgenta, care urmea (...)

Lupta politica prin manipulare in masa la Constanta
telegraf-cugetliberNe intrebam uneori cum poate fi prezentat un eveniment atat de banal, atat de diferit de doua agentii de presa. Raspunsul poate pleaca din educatia jurnalistilor, scoala absolvita probabil. Dar cand ei au fost candva colegi de banca, acum angajati fara scrupule la diferite publicatii sau televiziuni, ne dam seama ca traim inca perioada comunista cu texte comandate pentru a tine sub control prostimea sau in incercarea de ai castiga voturile.

Va prezint in randurile de mai jos doua articole despre acelasi eveniment publicate de doua ziare diferite. Mai intai Telegraf-Tv Neptun:

Rezultatele anchetelor DNA Ón cazul M
(...)

Carte returnata bibliotecii dupa 70 de ani
Old_bookO carte imprumutata in perioada celui de-al doilea Razboi Mondial a fost inapoiata dupa 70 de ani unei biblioteci din estul Londrei , informeaza site-ul BBC.

Iris Chadwich, acum in varsta de 83 de ani, cea care a imprumutat cartea cu partituri din opereta "Rose Marie" de la Biblioteca Cubitt Town, in 1939, ar fi trebuit sa plateasca astazi o taxa de intarziere a inapoierii in valoare de 2.500 de lire. Cand a luat volumul de la biblioteca se percepea o taxa de 10 peny pentru fiecare zi de intarziere de la data stabilita pentru inapoiere, noteaza NewsIn.

Dupa sapte decenii, timp in care volumul a stat pe taburetul din fata pianului
(...)

Fericirea se poate masura online
happy-sad-facesUn matematician si un informatician din cadrul Universitatii Vermont, Canada, au pus la punct o metoda in masura sa determine cu precizie (aproape matematica) cat de fericit este fiecare om in parte si sa adune "fericirile" individuale pentru a obtine un coeficient al fericirii globale.

Astfel, scrie Descopera.ro, potrivit celor doi oameni de stiinta, ziua in care a fost ales presedinte Obama a fost, in ultimii patru ani, ziua cea mai fericita pentru americani, in vreme ce moartea lui Michael Jackson a reprezentat una dintre cele mai triste zile pentru intreaga umanitate.

Instrumentul de masura al cercetatorilor l-au constituit bl
(...)

Britanicii nu cunosc spiritul de aventura
mad_adventures1Potrivit unui sondaj dat recent publicitatii, britanicii sunt unii dintre cei mai neaventurosi oameni, majoritatea admitand ca nu au mai incercat ceva nou in ultima jumatate de an.

Teama de a nu parea caraghiosi sau impactul negativ pe care actiunile lor le-ar putea avea asupra familiei sunt unele dintre motivele pe care le folosesc pentru a-si justifica lipsa aventurii in vietile lor.

Un britanic din 6 nu-si aminteste care este ultima activitate iesita din cotidian pe care au incercat-o in ultima vreme, potrivit noului sondaj realizat de Loteria Nationala.

Studiul condus de catre Centrul de Cercetare Social Issues a sc
(...)

Cele mai bune orase europene pentru plimbarile cu bicicleta
amsterdam-bicyclingAmsterdam si Copenhaga sunt doua dintre metropolele europene care au stiut cel mai bine sa-si introduca in transportul public si vehiculele cu doua roti.

Daca tot am aflat daca o femeie are nevoie sau nu de o arma cand e pe bicicleta, ar fi bine sa vedem si unde ar putea sa-si petreaca timpul pe 2 roti prin Europa. Conform topului realizat de Cotidianul, cele 5 destinatii fierbinti sunt Amsterdam, Copenhaga, Paris, Berlin si Barcelona.

Daca cineva v-ar intreba ce face Amsterdamul atat de faimos, probabil primul lucru care v-ar veni in minte ar fi Red Light District (cartier in care prostitutia si industria sexului sunt cele mai in
(...)

click1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 click
Profx.ro

© 2018 Infobia.ro

Valid HTML 4.01 Transitional Free PageRank Checker